ג'אם סשן במטבח
מאת avnerlaskin
צילומים ומתכונים מג'אם סשן בישול של אבנר עם אדי מזרחי, חבר, בשלן מוכשר, איש של אנשים, מקסים וצבעוני עם ואצל יאיר מפיין קוק , שם נערך האירוע.
רצינו לפתוח שולחן, ים תיכוני, כמובן. אתם מכירים את זה כשטעם וריח מחזירים אתכם למחוזות אליהם התגעגעתם? משם התחלנו. אצל אדי זו המשפחה, השכונה, הסביבה. אצל אבנר, החברה של אמא-סוזן שיטרית, פריס, המסעדה של פיליפ במוז'אן…
מה שבטוח זה שהטבחים נהנו… תודה לדפני ונתי על הצילומים הנהדרים. זה הקישור לבלוג של נתי culinati
סרדינים טריים, ללא עצמות, שבושלו באריסה תוניסאית עם מעט עגבניות סחוטות, שום, שמן זית, לימון והרבה כוסברה.
קודם מבשלים את הרוטב ואחר כך מוסיפים את הסרדינים ל-4 דקות נוספות . לסיום סוחטים עליהם מעט מיץ לימון .
מגישים על פרוסות לחם שאור צלויות – ברוסקטות עם חריפות מעודנת.
סרדינים ברוטב ירוק (סלסה וורדה) .
מטגנים מעט שום עם שמן זית, מוסיפים חצי כפית גרידת לימון, 2 חופני עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה,נענע,כוסברה ובזיליקום) 3 כפות מים,
מלח ,פלפל ומבשלים על להבה נמוכה כעשר דקות. מוסיפים את הסרדינים ל4 דקות, סוחטים מעליהם מיץ לימון . מגישים על פרוסות לחם קלוי .
וריאציה על חריימה.
טרמומיקס הוא מכשיר שטוחן, מערבל ומחמם את התערובת באותו זמן, בו שמנו את מרכיבי הרוטב.
התוצאה, רוטב אוורירי עם טעם מודגש של המרכיבים. תוכלו לראות ,שגם צבע הרוטב בהיר וכתום יותר כתוצאה מהתהליך.
תבשיל קלאסי שהחזיר את אבנר לימי הלימודים ולפריז-
לחיצה על הקישור תוביל אותכם למתכון של אבנר, באתר מבשלים .
רגע של מנוחה בין פרוסה לפרוסה .
תודה ענקית ליאיר על האירוח ולאדי על השותפות. נשארנו עם טעם של עוד …
שבוע טוב,
תמר ואבנר
אתם חייבים להיות מחוברים על מנת לשלוח תגובה.