הספרים
The Easy Way to Artisan Breads & Pastries
Hummus: And 65 Other Delicious & Healthy Chickpea Recipes
Nuts: More than 75 Delicious & Healthy Recipes
Honey: More than 75 Delicious & Healthy Recipes
Olives: More than 70 Delicious & Healthy Recipes
Artisan Patisserie for the Home Baker
Coffee: More than 65 Delicious & Healthy Recipes
EXQUISITAS RECETAS PARA COCINAR CON CHOCOLATE
Impressive, hope to taste some of these wonderful creations in next week or so….
thank you(:
שלום,
נראה לי מצאתי טעות באחד מספריך-
בספר 'בישול עם שוקולד' יש מתכון 'פודינג אנגלי עם שוקלד' (עמ' 62) וכנראה חסר משהו במרכיבים כי המתכון יחסית פשוט אך התוצאה מוזרה בהחלט וכלל לא דומה לפודינג אמריקאי ובטח שלא לתמונה. מה חסר? (המרכיבים: 4 ביצים, כוס סוכר, 2 כוסות חלב, חצי כוס פרורי לחם, 150 גרם שוקולד מריר). תודה מראש.
—
יובל
yuvalhuck@gmail.com
שלום אבנר.
ראשית רציתי להודות לך על הספר לחמים ומאפים ביתיים. דרכו למדתי לצלול לתוך העולם המופלא הזה של אפיית לחמים ומצאתי בזה תענוג עצום.
אני רק בתחילת דרכי כאופה חובב ולכן חלק מהדברים עוד מאד לא ברורים לי.
אני צריך עזרה עם הכנת מחמצת השאור מתוך הספר. עשיתי הכל לפי ההוראות, ובכל זאת, כפי הנבואה הכתובה בתחילת ההוראות, כנראה שמשהו השתבש בדרך ואחרי שבוע של עבודה קיבלתי קערה גדולה של עיסה דביקה ונוזלית מאד ולא בצק כפי שתיארת שצריך לקבל בסוף. העיסה הזו תופחת אבל לא ניתנת לחלוקה או כל שימוש כמוצק. האם יש לי דרך להציל אותה? על מה עלי להקפיד, אם אני מתחיל שוב, בכדי שלא תצא לי עיסה דלילה כל כך.
לתשובתך ועזרתך אודה מאד.
יאיר