אבנר ותמר

הכרנו ליד הים, בביקס במרינה, בתל אביב, ביום חורפי שבו הרוח צילצלה בתרני היאכטות כמו בפעמוני רוח.

הברזה משיעור סטטיסטיקה באוניברסיטה עם החברה הכי טובה , מרק דגים מצויין ויין אדום הביאו לבקשת המתכון מהטבח

השיחה נמשכה חמש שעות, החברה הזמינה חברה נוספת…ומאז אנחנו יחד. מגדלים  ילדים אהובים, הולכים ביחד ולחוד את מסע החיים, ובשנים האחרונות כותבים יחד ומנהלים חברה לייעוץ קולינארי.

 בבלוג הזה אנחנו מבקשים לשתף אתכם בחווית האוכל שלנו,אוכל שבא מאהבה לאנשים, מאהבה למוצרים זמינים וטריים, מאהבה לחיים. אוכל מהמטבח הביתי, פשוט, חם, ישיר ואוהב , כזה שאפשר להכין גם במירוץ החיים היומיומי.

 אנחנו מזמינים אתכם להצטרף אלינו ולספר איך זה אצלכם במטבח, איך אתם מתמרנים בין מירוץ החיים התובעני לארוחות .

נשתמע,

תמר ואבנר